رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت کنونی سد‌های مشهد | آیا مشهد همچنان تابستان گرمی خواهد داشت؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۰۳۷۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
  • ۲
وضعیت کنونی سد‌های مشهد | آیا مشهد همچنان تابستان گرمی خواهد داشت؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۳)
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: بارندگی در فصل بهار معمولا مدت زمانش کم است و با شدت زیاد اتفاق می‌افتد که این شدت زیاد موجب روان‌آب می‌شود که تاثیر زیادی در ورودی آب به سد‌ها دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

حسین اسماعلیان در گفت وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت بارندگی‌های مشهد و سد‌ها تصریح کرد: متاسفانه تا الان وضعیت بارندگی مشهد خوب نبوده است. نباید بارندگی‌ها را با سال قبل مقایسه کنیم. سال قبل وضعیت بدی در میزان بارش‌ها داشتیم. اکنون هم کل بارندگی‌هایی که داشتیم چیزی حدود ۱۲ میلی متر بوده که این میزان بارندگی نشان‌دهنده ۳۵ درصد کاهش بارندگی نسبت به دوره بلند مدت بوده است.

وی افزود: همچنین بارندگی‌های اخیر اتفاقی را در سد‌ها رقم نزده است. هرچند باید از این میزان بارندگی‌ها خوشحال باشیم. چند بارندگی که در اسفندماه اتفاق افتاد این تصور را به وجود آورد که کمبود آب در مشهد را جبران کرده است. اما در واقع به هیچ وجه جبران نشده است و  مشهد در  وضعیت مناسبی نیست و حجم آبی به سد‌های این شهر وارد نشده است.

وی تاکید کرد: حتما بحث مدیریت مصرف آب از سوی مردم و ایجاد پروژه جدید از سوی ما باید در دستور کار قرار گیرد تا در تابستان دچار مشکل نشویم. پروژه‌های ما از سال گذشته شروع شده است. ما در حوزه توزیع آب وظیفه داریم و تامین آب وظیفه شرکت آب منطقه‌ای استان است. اما در عین حال پروژه تامین شده است. این پروژه‌ها باید اجرایی شود.

مدیر آبفای مشهد در پاسخ به این سوال که کدام یک از سد‌ها بیشترین اورده را از بارندگی‌های اخیر داشته گفت: سد دوستی کل آورده‌ای که از این میزان بارندگی‌ها داشته چیزی حدود یک درصد است که عدد قابل توجهی هم نیست. عملا هیچ سیلابی را به سه سد طرق، ارداک و کارده نداشتیم.

اسماعیلیان در خصوص پیش‌بینی میزان بارندگی‌ها یادآور شد: بیشترین بارندگی‌های ما در فصل پاییز و زمستان انجام می‌شود که بیشتر به صورت برف است. برف در اقلیم ما معمولا به تغذیه سفره‌های زیر زمینی کمک می‌کند. مسلما سیلاب و روان‌آب در نتیجه بارندگی‌های شدید اتفاق می‌افتد که این اتفاق تا الان نیفتاده است. بارندگی‌هایی که در شش ماه اول سال آبی ایجاد می‌شود با شدت کم و زمان زیاد است که عملا تولید روان آب ندارد.

وی افزود: بارندگی‌های فصل بهار با زمان کم ولی با شدت زیاد اتفاق می‌افتد که این شدت زیاد موجب روان آب می‌شود؛ این روان آب تاثیر زیادی در ورود آب به سد‌ها دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۸
0
1
با سلام
به نظر اینجانب مدیریت شما در بخش باغ ویلاها و کشاورزانی که آب از سهمیه شان بیشتر مصرف میکنند ضعیف است.
با تشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
0
0
چرا به این همه ویلاهایی که در اقلیم خشک اطراف مشهد ساخته می شود برق و گاز می دهید تا مصزف ابرا جند برابر و فقط جند روز در سال ان استفاده می شود.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->